Cinnamon buns
2011-10-05
Åh, i förrgår trodde jag att jag skulle sitta hela kvällen med plugg men sen visade det sig att jag totalfailat och egentligen var ledig. Då blev det kanelbullebak istället, var ju ändå kanelbulledagen igår. Dom blev hur goda som helst! Här är receptet på fyllningen med stort Mmm. Man ska inte snåla!
Världens godaste fyllning (till en sats)
150 gr smör
2 dl socker
3 tsk vaniljsocker
2 msk kanel
2 tsk mortlade kardemummakärnor
Värm smöret i mikron så att det blir lite mjukt (tänkt på att det smälter på insidan först). Blanda alla ingredienser med en gaffel i en bunke. Låt den gärna stå ett tag och gotta till sig innan du brer ut den. Om du råkade smälta smöret så ställ in fyllningen i kylen en stund.
150 gr smör
2 dl socker
3 tsk vaniljsocker
2 msk kanel
2 tsk mortlade kardemummakärnor
Värm smöret i mikron så att det blir lite mjukt (tänkt på att det smälter på insidan först). Blanda alla ingredienser med en gaffel i en bunke. Låt den gärna stå ett tag och gotta till sig innan du brer ut den. Om du råkade smälta smöret så ställ in fyllningen i kylen en stund.
Mumsfillibaba!
Kommentarer
Trackback